Menukaart
Zoals vanouds vind je op onze menukaart de bekende spareribs, bereid volgens authentiek recept, en huis-gemarineerde kipsaté. Nieuw zijn onze rijkgevulde vleesplanken - ook in een verrassende visvariant - én wisselende gerechten die je blijven verrassen.
Lunchgerechten
Broodjes
- Carpaccio 12,50
Met rucola, zaden, Parmezaanse kaas en pest - Huisgerookte zalm 12,50
Met rode ui, krokante kappertjes en basilicum majonaise - Vitello Tonato 12,50
Dungesneden kalfslende met tonijnmayonaise - Rosbief 12,50
Met truffelmayonaise en rucola - Broodje bal 10,00
Ouderwets huisgemaakt gehaktbal met jus - Broodje tonijnsalade 12,50
Met kappertjes, rode ui en rucola - Uitsmijter 10,00
Kaas, ham, ham/kaas, spek of rosbief
Specials
- Steak frites 22,50
- Entrecote met brood 22,50
- Kroketten op brood 10,00
- Clubsandwich zalm/tonijn 15,00
- Clubsandwich “gezond” 12,50
Gepocheerd ei 12,50
- Oeuf Florentine: met Hollandaise saus en spinazie
- Oeuf Norwegian: met Hollandaise saus en zalm
- Oeuf Benedict: met Hollandiase saus en ham
Maaltijdsalades
- Salade de Graaf 22,50
met huisgerookte zalm, croutons, zaden, Noorse garnaal en coquille, geserveerd met een cocktailsaus en gerookte paprika poeder - Oosterse salade 17,50
Salade met kippendij, mango, rode peper en cashew noten - Ceasarsalade 15,00
Met kip of gamba’s (+4,00), geserveerd met Parmezaanse kaas, en ansjovis

Menukaart diner
Voorgerechten
- Brood met kruidenboter 1,25 p.p.
- Carpaccio 14,50
Met rucola, pesto, geroosterde zaden en Parmezaanse kaas - Huisgerookte zalm 13,00
Met broodcrouton, mayonaise van basilicum en zoetzure groenten - Makreel 14,50
Mousse van gerookte makreel met een garnalen kroketje - Paddenstoelen op toast 13,50
Gebakken paddestoelen met knoflookolie en provelone - Uiensoep 9,50
Geserveerd met een kaascrouton - Tomatensoep 9,50
Op grootmoeders wijze - Vitello Tonato 12,50
Dungesneden kalfslende met tonijnmayonaise en krokante kappertjes - Bruschetta 11,00
4 verschillende toppings op een getoast broodje met knoflook - Garnalencocktail 13,50
Cocktail van Noorse garnalen met appel bleekselderij en cocktailsaus - Tataki van kalfslende 14,50
Met edamame boontjes, pompoen en ingelegde radijs
Kindermenu
Voorgerechten
- Mini carpaccio 6,00
Met rucola, pesto, zaden en Parmezaanse kaas - Mini huisgerookte zalm 6,00
Met broodcrouton, mayonaise van basilicum en zoetzure groenten - Tomatensoepje 4,00
Hoofdgerechten
- Spaghetti 10,00
Met bolognaise saus - Biefstukje 15,00
Geserveerd met diverse groenten en friet - Witvis (catch of the day) 12,50
Geserveerd met diverse groenten en friet
Dessert
- Schatkistje 5,00
- 3 soorten ijs met slagroom 5,00
vanille, citroen en sinaasappel

Hoofdgerechten
Klassiekers
- Spareribs de GRAAF 29,50
Zoals u deze gewend bent, geserveerd met cocktailsaus, knoflooksaus en friet - Kipsaté 22,50
Geserveerd met atjar, casavechips, seroendeng, pindasaus en friet - Ossenhaasspies 29,50
Geserveerd met een mix van paddenstoelen en gedroogde uitjes - Hamburger 17,50
Brioche bun met rucola, komkommer, tomaat, kaas en mosterdmayonaise
Vis
- Gebakken zalm 25,00
Geserveerd in kruidenkorst, op een parpadelle met gepofte tomaat en saffraan saus - Catch of the day 22,50
Met aardappelpuree, gebakken spinazie, groenten chips en een dashi beurre blanc - Gamba’s 22,50
Pannetje met geroosterde groenten en knoflook
Van de BBQ
- Ribeye 42,50
Geserveerd met geroosterde groenten en en saus naar keuze - Tournedos 37,50
Geserveerd met geroosterde groenten en saus naar keuze - Runderentrecote 33,25
Geserveerd met geroosterde groenten en saus naar keuze
Sauskeuze: peper-room saus, chimichurri, blauwe schimmelkaas, kruidenboter
Planken
Geserveerd met geroosterde groenten en friet.
Vleesplank: Entrecote, Tournedos en Ribeye
- 650gr 95,00 | 900gr 125,00
- 1200gr 169,50 | 1500gr 197,50
Visplank
- 2 personen 65,00
- 4 personen 120,00
Vegetarisch
- BieTstuk 17,50
Geserveerd met Provençaalse groenten, luciferaardappels en een kersensaus - Geroosterde bloemkool 18,50
Met beurre noisette, cashewnoten en za’atar yoghurt - Bietenburger 16,50
Rucola, jonge kaas, tomaat, komkommer en truffelmayonaise
Bijgerechten
Keuze uit friet, groenten, salade 5,00
Maaltijdsalades
- Salade de Graaf 22,50
met huisgerookte zalm, croutons, zaden, Noorse garnaal en coquille, geserveerd met een cocktailsaus en gerookte paprika poeder - Oosterse salade 17,50
Salade met kippendij, mango, rode peper en cashew noten - Ceasarsalade 15,00
Met kip of gamba’s (+4,00), geserveerd met Parmezaanse kaas, en ansjovis

Dessert
- Dame Blanche 9,50
3 bolletjes vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom - Cheesecake 9,50
Geserveerd met sorbet van sinaasappel - Tarte Tatin 9,50
Geserveerd met kaneel-ijs - Affogato 9,50
Vanille-ijs met espresso - Coupe Colonel 9,50
- Special Koffies 9,50
Irish, French, Italian, Spanish, Jamaican, Mexican, Brazilian
Borrelkaart
- Gemengd bittergarnituur
12 stuks 14,50 | 24 stuks 27,50 - Kaastengels 8 stuks 12,50
- Bitterballen 8 stuks 9,50
- Vlammetjes 8 stuks 9,50
- Vega loempia’s 8 stuks 9,50
Tip van de chef
Proef ook onze gerechten van de toekomstige Franse bistrokaart!

Kerstmenu
65,00
Voorgerecht
Rilletes van gerookte makreel met toast en truffelmayonaise
Of
Carpaccio
Of
Rode bietensalade met geitenkaas
Tussengerecht
Zacht gegaard buikspek
Of
Camembert uit oven met knoflook thijm olie
Of
3 gamba’s met gepofte knoflook en rode peper olie
Hoofdgerecht
Runderentrecote van de grill bearnaise saus, geroosterde groenten
Of
Gepofte aubergine uit de oven met tomaat paprika vulling gegratineerd met feta
Of
Warm gerookte zalm met safraansaus en garnituur
Nagerecht
Dessert verrassing

